Over Lady Bird

Welkom !
Omdat 1 filmfragmentje meer kan zeggen dan 1000 woorden, heten we u graag welkom op onze site met een compilatie van enkele songs uit ons repertoire…

 

Lady Bird in een notendop…
Lady Bird is een stijlvol duo bestaande uit een professionele zangeres en pianist.

Samen brengen zij interpretaties van zowel de betere popsongs (Alicia Keys, Adele, John Legend, …) als bekende jazz standards (Fly me to the moon, What a wonderful world, Summertime), bewerkt voor stem en piano.

Een stijlvol alternatief voor uw feest, receptie, huwelijk, symposium, etc. aan een betaalbare prijs. In overleg met u als klant passen wij onze muziek en presentatie aan naar uw wensen: van mooie achtergrond muziek naar een gezellige sfeerschepper. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen een onvergetelijke, sfeervolle en unieke avond beleeft…

 

Formules

 

Waarom Lady Bird ?

 

 

Lady Bird duo

 

Technical

 

Klik op het PDF icoon om onze Technical Rider (technische fiche) te bekijken of te downloaden

 

Playlist

 

 

Referenties

 
Een greep uit emails correspondentie n.a.v. optredens van Lady Bird :

 

Lady Bird’s partners :

 

                             
 

 

Een greep uit tevreden klanten, voor wie Lady Bird mocht optreden :

                 

                       

                 

Nieuws

Facebook

Instagram

Boekingen

We bieden u verschillende standaardpakketten aan van muziek, materiaal en voorbereiding.

Indien u dat wenst, kan er bij een pianozaak een vleugelpiano gehuurd worden. Uiteraard brengt dit extra kosten met zich mee. Wij zouden u willen vragen die rechtstreeks met de leverancier van de vleugel te regelen.

Verder zijn wij beschikbaar voor huwelijksdiensten en andere ceremonies. In principe kiezen wij hiervoor in overleg met u enkele mooie songs uit ons repertoire die voor deze gelegenheden geschikt zijn. (In ons repertoire bevinden zich songs die speciaal met het oog hierop zijn ingestudeerd). Tevens is het mogelijk om op aanvraag een of meerdere nummers met een voor u speciale betekenis in te studeren.

Neem indien u geïnteresseerd bent in een optreden zeker contact met ons op, dan bekijken we hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

In geval van speciale wensen die moeten worden ingestudeerd (bijvoorbeeld voor huwelijksmissen) of optredens met veel wachttijd kunnen wij extra kosten aanrekenen. Gelieve hiervoor contact op te nemen.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan !

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht (*)

Velden met (*) zijn verplicht.

Contact

Heeft u een vraag ?   Contacteer ons !

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht (*)

Velden met (*) zijn verplicht.