Over Lady Bird

Omdat 1 filmfragmentje soms meer kan zeggen dan 1000 woorden, heten we u graag welkom op onze site met de prachtige song “What a wonderful world”, gebracht door Lady Bird…

Lady Bird is een stijlvol duo bestaande uit een ervaren zangeres en pianist, die bekende muziek brengen met een unieke sound… Bekende jazz standards als The Girl From Ipanema en Cry me a river, jazzy nummers van Norah Jones en Katie Melua, maar ook gouden popsongs van Alicia Keys, Elton John en En Vogue.

Een stijlvol alternatief voor uw feest, receptie, huwelijk, vergadering, etc. aan een betaalbare prijs. In overleg met u als klant passen wij onze muziek en presentatie aan naar uw wensen: van mooie achtergrond muziek naar een gezellige sfeerschepper. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen een onvergetelijke, sfeervolle en unieke avond beleeft…

Maria Euwema (26) begon met zingen in de wieg, en met klassieke zangles als 10-jarig meisje. Ze speelde in verschillende musicals en zong met koren en bandjes en studeerde klassieke zang aan het Conservatorium van Gent, waar ze Rik leerde kennen. Samen richtten ze Lady Bird op. Maria heeft sinds enkele jaren een eigen musicalcursus voor tieners, Hint!Musical.

Rik Deckers (35) studeerde aan de conservatoria van Gent en Leuven jazz piano en muziekproductie. Hij speelde in heel wat bands en projecten mee. Actuele projecten zijn the U2 en Coldplay Tribute band “CU2Play”, het duo “The Curve”, koorbegeleidingen, en meer. Rik geeft ook piano- en gitaarles.

Maria en Rik zijn getrouwd op 29 september 2012.